Aug 9, 2011, 10:41 AM

Ще се върнеш ли? 

  Poetry » Love
524 0 1

Ще се върнеш ли?

 

Ще се върнеш ли, когато урагани

се вихрят бушуващи край мен,

ще стоплиш ли сърцето ми с длани,

замръзнало в този зимен ден?

Ще пазиш ли очите ми от бури,

никога в тях да не вали,

ще бъдат ли ръцете ти чадъри,

пазещи сърцето от тъги?

Сред хиляди изригващи вулкани

ще чакаш ли и в ураганни ветрове?

Ще бъде ли тъй смела любовта ни

да бъде с нас в последни мигове?

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??