Ще се върнеш ли?
Ще се върнеш ли, когато урагани
се вихрят бушуващи край мен,
ще стоплиш ли сърцето ми с длани,
замръзнало в този зимен ден?
Ще пазиш ли очите ми от бури,
никога в тях да не вали,
ще бъдат ли ръцете ти чадъри,
пазещи сърцето от тъги?
Сред хиляди изригващи вулкани
ще чакаш ли и в ураганни ветрове?
Ще бъде ли тъй смела любовта ни
да бъде с нас в последни мигове?
Илияна Дадарова
© Или Дадарова Все права защищены