Aug 27, 2017, 8:06 PM

Що значат мечтите? 

  Poetry » Phylosophy
389 0 1

Беден емоционално си ти,

ако в душата ти няма мечти.

По-добре във нея рана,

отколкото безсърдечна да стане.

И мъдрият дори щастие не знае,

ако истински не мечтае.

Че мечтите променят света

към добро и красота.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??