27 авг. 2017 г., 20:06

Що значат мечтите? 

  Поэзия » Философская
390 0 1

Беден емоционално си ти,

ако в душата ти няма мечти.

По-добре във нея рана,

отколкото безсърдечна да стане.

И мъдрият дори щастие не знае,

ако истински не мечтае.

Че мечтите променят света

към добро и красота.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??