May 1, 2008, 6:39 AM

Щом така е по-удобно 

  Poetry » Other
624 0 0

Щом така ти е по-удобно - лъжи,

но знай, не бих могла да уважавам

човек, който на думата си не държи.

Дори за миг няма и да съжалявам,


няма смисъл нерви да прахосвам.

Продължавам! Логика не намирам

и не се сърдя, камо ли пък ядосвам,

просто не мога лъжите да разбирам.

 

© Александра Чикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??