Щом така ти е по-удобно - лъжи,
но знай, не бих могла да уважавам
човек, който на думата си не държи.
Дори за миг няма и да съжалявам,
няма смисъл нерви да прахосвам.
Продължавам! Логика не намирам
и не се сърдя, камо ли пък ядосвам,
просто не мога лъжите да разбирам.
© Александра Чикова Все права защищены