May 7, 2009, 10:56 PM

Силата 

  Poetry » Phylosophy
649 0 1

Силата може да те накара да идеш в Ада.

Силата може да те нарани и дори да те убие.

Но силата може и да те накара да се усмихваш, да бъдеш щастлив.

Силата може да осмисли живота ти.

Но силата е просто една специална усмивка за един специален човек.

© Без Име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??