Силата може да те накара да идеш в Ада.
Силата може да те нарани и дори да те убие.
Но силата може и да те накара да се усмихваш, да бъдеш щастлив.
Силата може да осмисли живота ти.
Но силата е просто една специална усмивка за един специален човек.
© Без Име Всички права запазени