Jan 16, 2012, 12:00 PM

Силната жена 

  Poetry » Love
1636 0 7

Силната жена е търпелива,

но тя има нужда от внимание.

Знае да наказва и може да обича.

И не се сърди, когато я ревнуваш…

Силната жена е минала през  Ада,

сърцето ù горяло в във трепети.

Силната жена жадува истински

и не иска много, просто мъж до себе си.

Силната жена не иска извинения,

иска да си егоист, но спрямо нея…

Като закъснееш,  да ù казваш истини,

и да палиш пламъка в очите ù…

Силната жена не е богата,

нейното богатство е в сърцето ù…

Не се оплаква и не е капризна,

топлиш ли през зимата ръцете ù…

Силната жена не те забравя,

може да е майка и съпруга.

Но не си мисли, че ти прощава,

види ли те да се смееш с друга.

Силната жена не се променя,

не търси вина и не вика.

Тя е до теб в трудни моменти

и не очаква да ù отвърнеш със същото…

Силната жена иска да е щастлива,

не можеш да я приемаш за даденост.

Тя ти има доверие и те разбира,

но търси и твойта подкрепа…

Силната жена е винаги себе си,

не те лъже, ако те обича.

Знае, че от тебе има по-добри,

но въпреки всичко те иска.

Силната жена не се страхува,

може да постигне сама мечтите си…

Но има нужда от твоето рамо

и да я търсиш, когато ти липсва…

Силната жена не те запалва,

тя направо те изгаря с поглед…

Имаш ли до себе си една такава,

гледай да не я изгубиш!

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тя не очаква да й отвърнеш със същото, но търси и твойта подкрепа, в смисъл че иска подкрепа, но не я очаква
  • "Тя е до теб в трудни моменти

    и не очаква да ù отвърнеш със същото…

    ..........

    Тя ти има доверие и те разбира,

    но търси и твойта подкрепа…"

    Извинете ме, но няма ли тук противоречие? Да търси неговата подкрепа,не значи ли да очаква и да желае той да е до нея в трудни моменти?
    А, да,и поздрав на изгорения!
  • Невероятно Само една силна жена знае, какво е сила !
  • Поздрави за силния стих,Ивона!
  • много силно!
  • Благодаря ви, мили дами
  • Така е!Харесах!
Random works
: ??:??