Силната жена е търпелива,
но тя има нужда от внимание.
Знае да наказва и може да обича.
И не се сърди, когато я ревнуваш…
Силната жена е минала през Ада,
сърцето ù горяло в във трепети.
Силната жена жадува истински
и не иска много, просто мъж до себе си.
Силната жена не иска извинения,
иска да си егоист, но спрямо нея…
Като закъснееш, да ù казваш истини,
и да палиш пламъка в очите ù…
Силната жена не е богата,
нейното богатство е в сърцето ù…
Не се оплаква и не е капризна,
топлиш ли през зимата ръцете ù…
Силната жена не те забравя,
може да е майка и съпруга.
Но не си мисли, че ти прощава,
види ли те да се смееш с друга.
Силната жена не се променя,
не търси вина и не вика.
Тя е до теб в трудни моменти
и не очаква да ù отвърнеш със същото…
Силната жена иска да е щастлива,
не можеш да я приемаш за даденост.
Тя ти има доверие и те разбира,
но търси и твойта подкрепа…
Силната жена е винаги себе си,
не те лъже, ако те обича.
Знае, че от тебе има по-добри,
но въпреки всичко те иска.
Силната жена не се страхува,
може да постигне сама мечтите си…
Но има нужда от твоето рамо
и да я търсиш, когато ти липсва…
Силната жена не те запалва,
тя направо те изгаря с поглед…
Имаш ли до себе си една такава,
гледай да не я изгубиш!
© Ивона Иванова Всички права запазени