Dec 16, 2010, 6:40 PM

Синева 

  Poetry
518 0 8

***

Една внезапна синева

разби прозореца ми скучен.

Илюзия ли е това

или наистина се случва?!

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??