16 dic 2010, 18:40

Синева 

  Poesía
527 0 8

***

Една внезапна синева

разби прозореца ми скучен.

Илюзия ли е това

или наистина се случва?!

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??