Apr 5, 2012, 3:48 PM

Синева 

  Poetry » Love
1301 0 17

СИНЕВА

 

В прегръдката си силна и добра

душата ми премръзнала загърна.

И мисля си - ти може би разбра,

че лятото в косите ми се върна!...

 

И бели птици в трудните ти дни

от моя дъх надежда ще ти носят.

Ръцете си със слънце напълни

от повея на стъпките ми боси!...

 

На мен ми стига, стига ми това -
да бъда съкровената ти тайна,

една безкрайна топла синева

в очите ти навеки да остана!...

 

5.04.2012 г.

Стара Загора

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??