5.04.2012 г., 15:48 ч.

Синева 

  Поезия » Любовна
1287 0 17

СИНЕВА

 

В прегръдката си силна и добра

душата ми премръзнала загърна.

И мисля си - ти може би разбра,

че лятото в косите ми се върна!...

 

И бели птици в трудните ти дни

от моя дъх надежда ще ти носят.

Ръцете си със слънце напълни

от повея на стъпките ми боси!...

 

На мен ми стига, стига ми това -
да бъда съкровената ти тайна,

една безкрайна топла синева

в очите ти навеки да остана!...

 

5.04.2012 г.

Стара Загора

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??