Jul 23, 2011, 11:20 PM

Сирак 

  Poetry » Phylosophy
835 0 3

Само на този свят,

захвърлено дори от майка и баща.

Сирачето само стои,

заключено между четири стени.

 

Пред малката икона на колене застава

и болката си към Бог отправя:

Защо е този свят така жесток?

Защо сега проклинам моята съдба?

Защо ли виждам изход само във смъртта?

Не искам много...

само мъничко любов,

малка радост в тоз живот,

трохичка щастие и благослов...

© Венета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??