Само на този свят,
захвърлено дори от майка и баща.
Сирачето само стои,
заключено между четири стени.
Пред малката икона на колене застава
и болката си към Бог отправя:
Защо е този свят така жесток?
Защо сега проклинам моята съдба?
Защо ли виждам изход само във смъртта?
Не искам много...
само мъничко любов,
малка радост в тоз живот,
трохичка щастие и благослов...
© Венета Все права защищены
само мъничко любов,