Aug 15, 2007, 2:37 PM

Ситуация 

  Poetry
516 0 6
 

Живот от стъпки.
Стабилни,
не дотам,
дори препъване.
Нормалните
човешки ситуации.
С природата си
често се надлъгваме.
Но идва миг
на равносметка
с липсата на
гравитация.

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??