15 ago 2007, 14:37

Ситуация 

  Poesía
513 0 6
 

Живот от стъпки.
Стабилни,
не дотам,
дори препъване.
Нормалните
човешки ситуации.
С природата си
често се надлъгваме.
Но идва миг
на равносметка
с липсата на
гравитация.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??