Jan 3, 2016, 2:20 PM

Сияние от небесата 

  Poetry » Love
251 0 0

Пролетно сияние в зимен ден -

туй е твоята красота.

И от нея съм засмен,

напук на моята самота.

 

И сякаш витлеемската звезда ме грее -

тъй лъчезарна си ти.

И душата ми за туй копнее,

унесена в приказни мечти.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??