Пролетно сияние в зимен ден -
туй е твоята красота.
И от нея съм засмен,
напук на моята самота.
И сякаш витлеемската звезда ме грее -
тъй лъчезарна си ти.
И душата ми за туй копнее,
унесена в приказни мечти.
© Георги Todos los derechos reservados