May 31, 2023, 6:22 AM

Скърби 

  Poetry » Love
277 0 0

В скърби животът преминава,

трябва нам отдушник, утеха.

За теб само споменът остава,

който прави мъката по-лека!

 

О, мила, моля те, лъч ми дай,

с който да осветя тъмнината,

да успокоявам болката докрай,

за мен си доброто, светлината!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??