В скърби животът преминава,
трябва нам отдушник, утеха.
За теб само споменът остава,
който прави мъката по-лека!
О, мила, моля те, лъч ми дай,
с който да осветя тъмнината,
да успокоявам болката докрай,
за мен си доброто, светлината!
© Георги Все права защищены