Nov 17, 2005, 12:29 AM

След дъжда 

  Poetry
1032 0 0




В локвите дъждовни дървета се оглеждат.
Намигат си, усмихват се и снаги свеждат,
щом мине някое хубаво момиче,
бяло, румено като кокиче.
Докосват с клони младостта му,
отпиват с чаши от радостта му... 

© Н All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??