17 nov 2005, 0:29

След дъжда 

  Poesía
1031 0 0




В локвите дъждовни дървета се оглеждат.
Намигат си, усмихват се и снаги свеждат,
щом мине някое хубаво момиче,
бяло, румено като кокиче.
Докосват с клони младостта му,
отпиват с чаши от радостта му... 

© Н Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??