Ако слънцето изгрее днес
и след залеза не дойде пак,
ако няма следващ ден,
a над земята властва мрак,
така ли пак ще ме обичаш ти?
Ще ме прегръщаш ли с онази страст,
ще се кълнеш ли пак до гроб,
че съм оставил в тебе част
от моя живот и моите мисли,
от сърцето и душата моя.
Ще признаеш ли пред себе си,
че бил съм аз мечтата твоя?
Дори във мрак и във тъма,
обичай ме и ме желай.
Любовта ми вечно ще изгрява,
само твоята признай.
© ПразеН All rights reserved.