13.05.2007 г., 15:46 ч.

След Залеза 

  Поезия
560 0 0

Ако слънцето изгрее днес

и след залеза не дойде пак,

ако няма следващ ден,

a над земята властва мрак,


така ли пак ще ме обичаш ти?

Ще ме прегръщаш ли с онази страст,

ще се кълнеш ли пак до гроб,

че съм оставил в тебе част


от моя живот и моите мисли,

от сърцето и душата моя.

Ще признаеш ли пред себе си,

че бил съм аз мечтата твоя?


Дори във мрак и във тъма,

обичай ме и ме желай.

Любовта ми вечно ще изгрява,

само твоята признай.

© ПразеН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??