Jul 5, 2016, 9:31 AM

Следлюбов 

  Poetry » Other
292 0 1

Желанието 
изкрещя във мен
да го напиша.

Животът ми 
се стори пропилян
като въздишка.

Копнежът се стопи
като във локва шепа сняг
изпод краката.

Със мисли за 
"божественост" и "промисъл" 
лекувам си душата. 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??