5 jul 2016, 9:31

Следлюбов 

  Poesía » Otra
291 0 1

Желанието 
изкрещя във мен
да го напиша.

Животът ми 
се стори пропилян
като въздишка.

Копнежът се стопи
като във локва шепа сняг
изпод краката.

Със мисли за 
"божественост" и "промисъл" 
лекувам си душата. 

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??