Това което най-силно копнея е
да те имам до мен всеки ден...
в дните ти с живот да се слея
като нота в написан рефрен.
В потайните мигове нощни
да се сгуша в твоите ръце,
без излишества от мисли среднощни
да измълчим нашето щастие с теб.
И от дъха ти... кадифено докосващ,
нека бъде безкрайна нега...
с жарки, трептежни анонси,
да сърфираме върху изобилна вълна.
А щом се събудя в твоите очи
и утрото вкуся с твоите устни,
денят ми щастлив ще е, дори да горчи
когато те няма в сърдечните ъгли.
Ще чувствам тази сладка забрава
с онзи присъстващ нюанс,
че те има и с всяка фибра трептяща,
прераждам се в нов, пулсиращ романс.
© Валя Сотирова All rights reserved.