Nov 6, 2010, 8:52 PM  

Слизай, Душо! 

  Poetry » Other
514 0 1

Слизай, Душо, слизай на вечеря!
Ето, тиха музика ти пускам!
Ето, чудни гозби ти приготвям!
Ето, благи думи ти продумвам!

 

Слизай, Душо, стига се сърдила!
Стига скита по небесни пъти!
Стига спа с бездомни гладни псета,
ти самата, Душо, псе бездомно!

 

Слизай тука, вярна и невярна,
хем лъжлива, хем с кипящи страсти!
Днес е Прошка! Тук до мен заставай!
Хапвай, Душо, аз ще те нахраня!

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??