6.11.2010 г., 20:52 ч.  

Слизай, Душо! 

  Поезия » Друга
529 0 1

Слизай, Душо, слизай на вечеря!
Ето, тиха музика ти пускам!
Ето, чудни гозби ти приготвям!
Ето, благи думи ти продумвам!

 

Слизай, Душо, стига се сърдила!
Стига скита по небесни пъти!
Стига спа с бездомни гладни псета,
ти самата, Душо, псе бездомно!

 

Слизай тука, вярна и невярна,
хем лъжлива, хем с кипящи страсти!
Днес е Прошка! Тук до мен заставай!
Хапвай, Душо, аз ще те нахраня!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??