May 27, 2016, 3:12 PM

Слова 

  Poetry » Love
524 1 4

С ухания на липов цвят
те прегръщам,
и тази нощ
нежни слова
шептя в ухото ти.


И тази нощ, макар студена,
дори когато
луната се отдалечи,
и звездите спират
да греят
с такава яркост.


Постави тялото си
бавно, тихо,
обвито в коприни
и въздишки,
дихания.


В тази нощ
на сливане,
на копнежи
и страдания,
нека бъдем заедно,
и след това изчезнем,
както и преди
сме правили,
мил мой блян...

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??