Jan 10, 2012, 10:41 PM

Случайна среща с теб в подножието на Монпарнас 

  Poetry » Other
563 0 4

Думите просто ги хвърлям
неподредени.

А се надявам, че ще усетиш
посланията им.

Трябваше с теб да се срещнем
още на времето.

Нямам го навика
да си подреждам душата.

А ти ме учиш
как се опаковат Вселени.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??