10.01.2012 г., 22:41 ч.

Случайна среща с теб в подножието на Монпарнас 

  Поезия » Друга
553 0 4

Думите просто ги хвърлям
неподредени.

А се надявам, че ще усетиш
посланията им.

Трябваше с теб да се срещнем
още на времето.

Нямам го навика
да си подреждам душата.

А ти ме учиш
как се опаковат Вселени.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??