Jul 25, 2009, 11:34 AM

Слънца в окови 

  Poetry
453 0 3

Загадъчни,

удобни светлини.

Присъствие -

полудискретно.

Животът се топи -

в мъглявини,

скроен скептично -

зрънце мимолетно.

 

Фиксирани

незримо

очертания,

глъбинно зреят

чувства и мечти.

Един до друг...

Безумни разстояния...

Разпятие!

На него -

аз и ти.

 

Дъждовно...

Капят

нежности стаени.

В просъница -

загатнати любови.

Под паяжина -

ветрове хиени -

душите ни сълзят -

слънца в окови.

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??