Слънцето изгря отново
Погали посивелите коси
Раздаде радостта си с пълни шепи
И тихичко започна да шепти
Разказа приказки то за Луната
Раздаде тайни то от вечността
Ти слушай го тихо ти с усмивка
Както неговата приказна Луна
© Давид All rights reserved.