17 ene 2012, 23:09

Слънчевата песен 

  Poesía » Versos blancos
719 0 0

 

 

Слънцето изгря отново

Погали посивелите коси

Раздаде радостта си с пълни шепи

И тихичко започна да шепти

 

Разказа приказки то за Луната

Раздаде тайни то от вечността

Ти слушай го тихо ти с усмивка

Както неговата приказна Луна

© Давид Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??