May 15, 2017, 12:16 AM

Слънчево момиче 

  Poetry » Love
1120 2 4

Слънчево момиче

 

Искам спомени

със теб,

снимки в рамка

на стената.

Докосват ме

за миг ръцете ти

и в тях преражда

се душата.

Със любов

ще построим

наша мъничка

реалност.

Прегръдката ти

спира времето

и превръщам се

в безкрайност.

Искам с теб

да изживея

любовта в

милиони пъти,

твоето

слънчево момиче,

светлината

във деня ти.

 

© Силвия Пеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??