Слънчево момиче
Искам спомени
със теб,
снимки в рамка
на стената.
Докосват ме
за миг ръцете ти
и в тях преражда
се душата.
Със любов
ще построим
наша мъничка
реалност.
Прегръдката ти
спира времето
и превръщам се
в безкрайност.
Искам с теб
да изживея
любовта в
милиони пъти,
твоето
слънчево момиче,
светлината
във деня ти.
© Силвия Пеева Todos los derechos reservados