Nov 19, 2011, 6:13 PM

Смях в лицето 

  Poetry » Other
524 0 2

На мен ли ми се струва,

че ти сега дойде,

в сърцето мое влезе

и от там ти не излезе.

 

Какво ще правиш вътре,

ти кажи,

на мен едно на ум ми оставяш

и повторно в лицето ми се смееш.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??