19.11.2011 г., 18:13 ч.

Смях в лицето 

  Поезия » Друга
510 0 2

На мен ли ми се струва,

че ти сега дойде,

в сърцето мое влезе

и от там ти не излезе.

 

Какво ще правиш вътре,

ти кажи,

на мен едно на ум ми оставяш

и повторно в лицето ми се смееш.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??