Sep 26, 2023, 3:53 PM

Смятане 

  Poetry
231 0 0

мамо — изясни
се в час по смятане — че
любовта една

 

самонарастваща е
плюсова величина

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??