Aug 16, 2008, 1:04 PM

Смърт 

  Poetry » Other
786 0 0

Избодени от скръб очи,

блуждаещ поглед в ярка светлина,

пристъпваш бавно в нощна светлина,

изгубени са нашите души,

докато смъртта към тях се приближи.

© Недялко Благоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??