16.08.2008 г., 13:04 ч.

Смърт 

  Поезия » Друга
785 0 0

Избодени от скръб очи,

блуждаещ поглед в ярка светлина,

пристъпваш бавно в нощна светлина,

изгубени са нашите души,

докато смъртта към тях се приближи.

© Недялко Благоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??