Nov 8, 2009, 2:50 PM

Снежинка 

  Poetry » White poetry
1386 0 6

Снежинке бяла,
защо си толкоз пребледняла?

Как искам в твойте ледени очи да надзърна!

Да те стопя макар - със допир и любов

твойто щастие да върна!

© Памел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??