8 nov 2009, 14:50

Снежинка 

  Poesía » Versos blancos
1423 0 6

Снежинке бяла,
защо си толкоз пребледняла?

Как искам в твойте ледени очи да надзърна!

Да те стопя макар - със допир и любов

твойто щастие да върна!

© Памел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??