СНЕЖИНКИ
Стъпвам върху
празния момент,
студения цимент.
Дали личеше колко е отъпкан?
Не виждаш ли хоризонтала?
От лица е претъпкан,
които търсят
за цената си своето покритие,
защото плаща се за "подслона" твоето прикритие.
Той е само на сянката ти увесен,
а без него си просто унесен.
Падение или летене?
Всъщност е едно безкрайно въртене.
Във въздуха са видение,
а в калта са деформирано отражение.
Суха длан,
мисли смешки,
лист скован,
думи еднакво тежки.
Жалко, че за щастието сте просто пешки,
а да ви броя е гоненица
между въртележки.
Пропити сте с мен.
Просто не сте за този момент!
© Гери All rights reserved.
The work is a contestant:
Любящите хора живеят в свят, пълен с обич. Враждебните хора - в свят, пълен с омраза. Същия свят. »