Jan 12, 2004, 10:42 PM

Снежно късче 

  Poetry
2175 0 5

Снежно късче

Как очаквах този зимен дъжд,

покрил косите ми със снежно наметало,

в който ти си оня снежен мъж,

сгрял тялото ми с топло одеало!

Безшумно крачим в снега надлъж,

а стъпките ни светят снежнобели

за да запомня ясно как веднъж

по този път и ние сме вървели.

Аз ще запазя стъпките в снега,

снежинките покриващи лицето -

ще скрия снежно късче от мига

в спомена на топло в сърцето.

© Зорница Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??