Feb 11, 2012, 7:11 PM

Сняг вали! 

  Poetry » For kids
829 0 3

Сняг се сипе на парцали

и тихо шумоли. 

Всеки му се радва и се пита - 

до кога ще продължи?! 

Нека да вали, нека да вали!

© Алис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??