Dec 10, 2013, 10:13 PM

Сонет№4 

  Poetry » Love
384 0 0

Щастлив съм аз, че теб те имам!
Аз винаги при теб ще спра...
Дори да е сковала зима,
цветя за теб ще набера!

Смирен до тебе ще застана...
И ще лекувам свойте рани!
И нищо аз, че не съм млад,
обичам теб и твоя свят!

Най-истинска ти с мен остана!
Невидима е твойта власт!
Ръцете ти целувам аз
и зад гърба ти ще застана!

Денят ми с теб ще зазори!
Не си ми само хоби ти!
 14.08.2010 г. Драгойново

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??